ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vali Şahin, Yoncalı Barajı Hakkında Bilgi Aldı

Arguvan'ın hayali olan Yoncalı Barajını ziyaret eden Malatya Valisi Hulusi Şahin'e barajın durumu hakkında bilgi verildi. 

25 Temmuz 2022 11:47
Vali Şahin, Yoncalı Barajı Hakkında Bilgi Aldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin, cumartesi günü Arguvan ilçesine gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

İlk olarak Arguvan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Şahin, Kaymakam Kemal Ülkü ve kaymakamlık daire amirleri tarafından karşılandı. Burada ilçenin genel durumu hakkında bilgileri Kaymakam Kemal Ülkü’den aldı.

Ardından ilçenin en önemli yatırımı olan Yoncalı Barajı şantiye alanına geçen Vali Hulusi Şahin, yüklenici firma yetkililerinden baraj hakkında detaylı brifing aldı. Firma yetkilileri ile Yoncalı Barajı’na geçen Vali Şahin, çalışmaları yerinde inceledi. 

Sulama Projesi kapsamında yaklaşık 17 bin 407 hektar alanın sulanmasını sağlayacak olan Yoncalı Barajı’nın tamamlanması ile ilçe ve çevre köylerin kalkınacağını söyleyen Vali Şahin, tarımın ilimiz ve ülkemiz açısından önemini düşündüğümüzde baraj ve sulama projesi ile çok önemli kazanımlar elde edeceğiz dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.