ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TÜRKSOY Gösterisi İlgi Gördü

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı olarak ilimize davet edilen Kazak, Azeri, Özbek ve Kırgız sanatçılar Kernek Meydanında vatandaşlara kendi dillerinde ve kültürlerinde yer alan şarkılar söyleyip yöresel danslarını sergilediler. 

23 Temmuz 2022 08:17
TÜRKSOY Gösterisi  İlgi Gördü

Vali Hulusi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Malatya Tek Yürek, Mazisine Layık İstikbale Yürüyor’ sloganıyla organize edilen ve bu yıl 25’incisi kutlanan Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Kernek Meydanında Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı’nın gösterisi ile kadın ve çocuklara yönelik çeşitli yarışmaların düzenlendiği programa katıldı.

Misafirleri her yıl Malatya’mıza, ülkemize beklediğini ifade eden Vali Hulusi Şahin; “İlimize şenlik getirdiniz, toyumuza hoş geldiniz” diyerek Türksoy Genel Sekreteri Sultan Raev’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.