ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Türkü Festivali Bugün Başlıyor

15.Arguvan, Uluslararası Türkü Festivali’nin bu gün başlıyor. Festivalin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 

23 Temmuz 2022 15:45
Arguvan Türkü Festivali Bugün Başlıyor

Pandemi dolayısıyla iki yıldır yapılamayan Uluslararası Arguvan Türkü Festivali 23-24 Temmuz tarihlerinde Nazım Hikmet Meydanı’nda yapılacak. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Festivalin tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek tüm Malatyalıları festivale davet etti. 

23 Temmuz’da başlayacak olan festivalin ilk gününde ‘Tarımın Geleceği’ konulu bir panel düzenlenecek. Aşık Ekberi Anıtı’nın açılışının gerçekleştirileceği festivalin akşam konser bölümünde ise Nilüfer Sarıtaş, Ayfer Düzdaş, Gülten Benli ve Özgür Akdemir sahne alacak.

Festivalin ikinci gününde ise Gazeteciler Şirin Payzın, Emin Çapa ve Araştırmacı-Gazeteci Yazar Barış Terkoğlu’nun katılımıyla ‘Ekonomi ve Hayat’ konulu panel düzenlenecek. Festivalin ikinci gününde konser bölümünde ise Ender Balkır, Selçuk Balcı, Sasa, Cemal Öztaş ve Murat Ağaç sahne alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.