ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Yeni Malatyaspor Yönetimi Kulübü Teslim Aldı

Spor Toto 1. Lige düşen Yeni Malatyaspor'un kongresinde göreve seçilen yeni Yönetim Kurulu Orduzu Nurettin Soykan Tesislerine giderek kulübü teslim aldı. Yönetim kurban keserek işe başlarken Teknik kadro, Futbolcular ve kulüp personeli ile bir araya geldi. 

01 Ocak 1970 15:48
Yeni Malatyaspor Yönetimi Kulübü Teslim Aldı

Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, sarı-siyahlı takım, Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman çift kale maçıy7la sona ererken, Teknik direktör Cihat Arslan hazırlıkların sürdüğünü kaydetti. 

Yeni Malatyaspor Kulübünde başkanlığa seçilen Hacı Ahmet Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla bir araya gelerek sorunları görüştü. Yaman "kısa sürede sorunları çözerek lige odaklanmak istiyoruz. Bu nedenle takım olarak desteğe ihtiyacımız var" dedi. 

TETTEH SERBEST KALMIŞ

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un sözleşmesi devam eden ve 4 milyon Avro değer biçilen Tetteh'in alacaklarının ödenmemesi nedeniyle tamamen serbest kaldığı ve Yeni Malatyaspor'la ilgisinin kalmadığı ifade edildi. Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Erdal Gündüz "Tetteh serbest kalmış durumda birde ödenmesi gereken alacakları var. Bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" dedi. 

ANKARAGÜCÜ İLE KARŞILAŞACAK

Yeni Malatyaspor yarın Ankaragücü ile hazırlık maçı yapacak. Yeni Malatyaspor’un kulüp ikinci başkanı Erdal Gündüz: “Amacımız takımımızın durumunu görmek. Maçın ardından takımımız bir hafta 10 günlük bir kamp hazırlığı olacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43