ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Fendoğlu, Soykan'ın Mezarını Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Malatyaspor'un efsane Başkanı Nurettin Soykan'ın mezarını ziyaret etti. 

13 Temmuz 2022 10:17
Fendoğlu, Soykan'ın Mezarını Ziyaret Etti

Milletvekili Fendoğlu, Efsane Malatyaspor Başkanı Nurettin Soykan'ın Yeşiltepe Şehir mezarılığında bulunan mezarını ziyaret ederek dua etti. Milletvekili Fendoğlu bu ziyaretiyle ilgi toplarken Malatyaspor'un efsane golcüsü ve Kaptanı Oktay Çevik sosyal medya hesabından, Fendoğlu'^nu tebrik ederek "Senin Allah’ına kurban, seni ve aileni hep sevdim. Muhterem baban dostumdu Nurlarda uyusun. Hayatımda MHP'ye oy vermedim ama şu hareketinle kafamı karıştırdın var ol. Malatya’da yaşasam oyum banko sana olurdu. Gözlerinden öperim kardeşim benim" diye yazdı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.