ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI RİNG ARACIYLA GEZİLECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda hizmet vermeye başlayan Beylerderesi Şehir Parkı içerisindeki Seyir Terasını tamamladıklarını belirterek yeni alınan ring aracıyla parkın gezileceğini açıkladı. 

12 Temmuz 2022 21:23
BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI RİNG ARACIYLA GEZİLECEK

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesinin dev yatırımları arasında yerini alan Beylerderesi Şehir Parkında yapımı tamamlanan Seyir Terasını incelerken, yeni alınan ring aracını test etti.

Millet Bahçesi, Savunma Sanayi ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi ve Yeni Nesil Spor Sahalarının yanı sıra bölgenin en büyük Çocuk Oyun Alanı, Kamelyaları, Aydınlatmaları, Yürüyüş ve Bisiklet Yollarıyla birlikte birbirinden özel mekanları içerisine alan Beylerderesi Şehir Parkının tüm güzelliklerini ön plana çıkarmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapımı tamamlanan Seyir Terasının Beylerderesi'nin doğal zenginliklerine tepeden bakan bir noktada yer alması nedeniyle Yeşilyurt’un tanıtımına büyük bir katkı sunacağını söyledi.

Yeni alınan ring aracıyla birlikte vatandaşların Beylerderesi Şehir Parkının her noktasını gezme fırsatına ulaşacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm hayatına büyük katkı sunan mekanları içerisine alması nedeniyle hemşehrilerimizin uğrak noktasına dönüşen Beylerderesi Şehir Parkımızı farklı yeniliklerle güzelleştirmeye devam ediyoruz. Sportif, kültürel ve sanatsal organizyonlar düzenleyerek buraya olan ilgiyi artırmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimizde buraya gelerek bir yandan Beylerderes’nin muhteşem atmosferinin tadını çıkartıp günün yorgunluğunu atarken, diğer taraftan düzenlediğimiz sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle vaktini daha faydalı geçiriyor. Mimari yapısı, yeşil alanları, aydınlatmaları ve sosyal donatılarıyla bölgeye farklı bir hareketlilik kazandıran, haftanın her günü 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdikleri Millet Bahçemizin en önemli kısımlarından olan Seyir Terasımızı büyük ölçüde tamamladık. Vatandaşlarımızın yanı sıra ziyaret amaçlı kentimize gelecek olan değerli misafirlerimiz, Seyir Terasımız aracılığıyla bölgemizin tüm güzelliklerini bire bir yaşama ve görme fırsatına kavuşmuş olacak. 1 milyon 350 bin metrekarelik bu büyük alanımızı sürekli yeniliyoruz, farklı projelerle daha fazla tercih edilmesini sağlıyoruz. Parkımızın dikkat çekici özelliklerini ön plana çıkartacak yeni imalatlar yaparak burayı sürekli geliştiriyoruz.  Burayı ziyaret eden misafirlerimizin Beylerderesinin tüm güzelliklerini yakından görme ve yaşama fırsatına ulaşmaları için de ring aracımızı hizmetlerimiz arasına ekledik. Ülkemizdeki birçok Millet Bahçesinde kullanılan ring aracını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Burası gerçekten çok büyük bir alan, gelen ziyaretçilerimizde artık bu araçla parkımızın her noktasını ring aracımızla gezip, görebilecek. Çevreci özelliklere sahip, elektrikle kullanılan bu aracımıza aynı anda altı kişi binebiliyor.  Rahat ve güvenli bir iç modele sahip bu yeni aracımızla birlikte vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmış oluyoruz. Bizlerde aracımızın ilk deneme sürüşünü yaptık. Güçlü, sessiz ve hızlı ilerleyen güzel bir ring aracımızla parkımıza farklı bir renk ve canlılık kazandırmış olacağız. Farklı yeniliklerle, yeni tasarımlı teknolojik aletlerle parkımızı daha sürekli geliştirip büyütüyoruz. Hemşehrilerimizinde büyük ilgi gösterecekleri bu yeni aracımız hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43