ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

LGS Birincileri Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrenciler Vali Şahin’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. 

07 Temmuz 2022 14:13
LGS Birincileri Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Valilik Toplantı salonunda  LGS sınavında tam puan alan öğrenciler Barkın Arda Hazar ve Semih Ağdemir ile İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, okul temsilcileri ve öğrencilerin aileleri ile bir araya geldi.

Toplam 4 öğrencimizin 500 tam puan alarak bizleri gururlandırdıklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, iki öğrencimizin il dışında olması sebebiyle ziyarete katılamadıklarını söyledi

Malatya’dan 4 öğrencinin tam puan almasının kendilerini gururlandırdığını belirten Vali Şahin; “193 birinci içerisinde 4 öğrencimizin Malatya’dan olması, Malatya’nın Malatyalının eğitime verdiği önemi gösteriyor. Sizlerle gurur duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Vali Hulusi Şahin öğrencilerin hedeflerini ve hangi okulları tercih edeceklerini sorarak ziyaret sonunda birincilerimize hediye verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43