ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

ŞEHİT İSİMLERİ KAVŞAKLARDA YAŞATILACAK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatanı, bayrağı ve milleti için şahadet şerbetini içen şehitlerinin isimlerini vermiş olduğu kavşaklarda yaşatacak. 

06 Temmuz 2022 01:08
ŞEHİT İSİMLERİ KAVŞAKLARDA YAŞATILACAK

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde 20 Haziran 2018 tarihinde teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan sözleşmeli Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir'in ismi Yeşiltepe Koşu Mahallesi Adli Tıp Kurumu arkasında bulunan kavşağa verildi.

Geçtiğimiz 24 Mayıs 2022 tarihinde PKK terör örgütüne yönelik Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen sınır ötesi Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin ismi ise Şehir Mezarlığı girişindeki kavşağa verildi.

Mertebelerin en yücesi olan şehitlik mertebesine erişmiş olan her iki şehidin isimlerinin unutulmaması ve gelecek nesillerin bu toprakların korunması için nice canların feda edildiğinin idrakinde olmaları için şehit isimleri bu şekilde ölümsüzleştiriliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43