ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

13 Cemevi Tadilata Alınıyor

Malatya Yatırım İzleme Müdürlüğü Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Malatya Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ilimizde bulunan 13 cemevi’nin onarımı yapılacak. 

01 Temmuz 2022 12:20
13 Cemevi Tadilata Alınıyor

Malatya’nın çeşitli yerlerinde bulunan ve Cemevleri’nin çatı tadilat ve onarımı için Malatya Yatırım İzleme Müdürlüğü Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Malatya Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıldı. Çıkılan ihalede; “Malatya İlinin Muhtelif Yerlerinde (13 Adet) Bulunan Cemevleri Sundurma Çatı ve Onarım İşi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.” İfadelerine yer verilirken, yapılan onarım ve tadilat işleri başta Alevi kanaat önderleri ve Alevi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.