ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Malatya’da çevrilen 'Zir-i Cin' Filmi vizyona giriyor

Malatya Cafana'da çekilen ve oyuncuların büyük kısmının Malatya'daki tiyatro ekiplerinden olan "Zir-i Cin" filmi 1 Temmuz'da 81 ilde vizyona giriyor. 

30 Haziran 2022 08:09
Malatya’da çevrilen 'Zir-i Cin' Filmi vizyona giriyor

Malatya Park AVM’de Avşar sinemasında 1 Temmuzda vizyona girecek filmin Yönetmen koltuğunda Emre Pala oturuyor. Yapımcılar Hakan Yusufogulları Mesut Erbaş. Görüntü yönetmeni: Semih Can Dubacı, Sanat Yönetmeni: Saran Doğan. Oyuncular: Defne Çoban, Mohamad Ahmad, Aleyna Sude Kahraman, Ogan Şenyolcu, Ömer Konakçı ve Mehmet Aydoğmuş. Film 2019 yılında çekildi. 2020 yılı Haziran ayında vizyona girmeye hazırlanırken pandemi dolayısıyla iptal edildi. 1 Temmuz 2022 yılında Tüm Türkiye'de vizyona giriyor.

Film de Malatya'da tiyatro eğitimine başlayan ve sahne alan Suriyeli Muhamad Ahmad de yer alıyor. Muhamad Ahmad ilk defa Malatya'da sahneye çıkmış ve kısa zamanda tiyatro severlerin ilgisini çekmişti.

Filmde aynı zamanda film çekimlerinde tanışılan köyde çobanlık yapan ve sinemaya ilgisi olan İsmail Ağzıküçük prodüksiyon amirliği görevi verildi.

Filmin konusu: Defne İstanbul'da yaşayan Türkiye'nin önde gelen bir gazete şirketinde çok önemli haberlerin altına imzasını atan girişimci ve cesur bir gazetecidir. Defne ve ekip arkadaşları Malatya Film Festivali sonrası İstanbul dönüş yolunda ilerlerken Defne'nin ilgisini yolun kenarında duran bir tabela çeker. Bu tabela onu istemsizce köye sürükler. Defne ve arkadaşları daha köye ilk girdikleri andan itibaren garip olaylar yaşanmaya başlar. Bu yaşanılan olaylar giderek çok daha fazla korkunç haller almaya başlar. Defne ve arkadaşları içine düştükleri bu durumdan kurtulmak için çözümler bulmaya çalışsalar da köyde yaşayan varlıklar olayları daha korkunç ve acımasız Hale getirecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43