ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya’da Güzellik Resitali

Malatya berber ve kuaförler odası tarafından ‘güzellik resitali’ etkinliği kapsamında 12 eğitmen Malatya’da berber, kuaför ve güzellik merkezleri alanında 2 gün eğitim verecek. 

28 Haziran 2022 00:19
Malatya’da Güzellik Resitali

Malatya’da berber ve kuaförler odası tarafından ‘güzellik resitali’ ismiyle eğitim semineri yapılıyor. Düzenlenen seminerde Malatya’da faaliyet veren berber, kuaför ve güzellik merkezi çalışanları, işletme sahipleri, kendi alanlarında eğitim alacaklar, bilgilerini pekiştirecekler, bilmediği konularda kazanımlarda bulunacaklar.

Malatya Nikah sarayında düzenlenen eğitim semineri hakkında bilgiler veren Berber ve kuaförler oda başkanı Ramazan Toptaş; “Biliyorsunuz biz berberler, kuaförler, güzellik salonları esnaf odası olarak 2014’ten beri meslektaşlarımıza verdiğimizin sözün devamlı arkasında duruyoruz. Durmaya devam ediyoruz. Düzenli eğitimlerimiz her yıl yapılıyordu. Maalesef 2020 yılından sonra bir pandemi süreci yaşadık. Bu pandemi süreci bizi çok kötü bir şekilde etkiledi ve eğitim yapmamıza dahi izin verilmedi o süreçte. Yapamadık çünkü yaklaşık o süreç içerisinde iki ay salonlarımız kapalı kalmıştı. İki yıl ara vermek zorunda kaldık. Tekrar bugün onun sevincini yaşıyoruz. Geri kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün iki gün sürecek bir eğitim var Malatya'da. Malatyalı Berber Kuaför ve güzellik salonlarına hitap edecek on iki tane eğitmen. Bugün Malatya'da olacaklar. Bunun yanı sıra doğuya da hitap ediyoruz. Doğudaki işte Elazığ ve Diyarbakır'ı, Adıyaman'ı, Kahramanmaraş, Elbistan gibi iller aramızda olacaklar. meslektaşlarımız bugün hepsi eğitime girecekler. Yoğun bir eğitim programı var. İki gün süreceği için. dediğim gibi tekrar mutluyuz. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ocak ayında yaptığımız genel kurulda tek meslektaşlarımıza verdiğimiz sözü yine yerine getiriyoruz. Etkinliğimizi Gala yemeğiyle tüm meslektaşlarımızla bir araya gelerek kapatacağız. Bu şekilde devam edeceğiz. Her konu düşünüldü. Erkek berberi düşünüldü, bayan kuaför düşünüldü. Örnek verirsek işte türban gibi cilt bakımı gibi, tırnak gibi yeni nesle hitap edecek gündemde olan bütün eğitimleri biz bugün Malatya'ya getirdik. On iki eğitim var, dolu dolu geçiyor. On iki ve iki gün olmasının sebebi de Yaklaşık iki yıldır biz bu eğitimleri yapamadığımız için dolu dolu güzel bir eğitim yapalım dedik. Sağ olsun firmalarımız da bizi kırmadılar. Türkiye'nin en iyi eğitmenlerini bugün Malatya'ya getirdik. Birazdan eğitimler başlayacak. Dediğim gibi finalde de Çarşamba günü eğlence yemekle birlikte gala ile sonlandıracağız.”

 Haber: Yeni Malatya Gazetesi Onay OZAN 

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.