ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sertleşme Sorunu Sebepleri Ve Mutluluk Çubuğu

 

22 Haziran 2022 15:56
Sertleşme Sorunu Sebepleri Ve Mutluluk Çubuğu


Sertleşme sorunu, birçok erkekte sıklıkla görülen bir hastalıktır. Bu sorunun farklı sebepleri olabilmektedir. Özellikle yaşı ilerlemiş kişilerde bu sorunun görülme oranı bir hayli fazladır. Sertleşme sorunu; herhangi bir cinsel aktivite esnasında penisin yeterli sertliği ve yeterli dikleşmeyi sağlayamamasıdır.
 
 Bu sorunu yaşayan kişiler, genellikle cinsel ilişkiyi sürdürebilecek yeterli sertliği yakalayamamaktadır. Diğer bir belirtisi ise geçici sertlik sağlanması veya hiç sertleşme olmamasıdır. Peki sertleşme sorunu sebepleri nelerdir diye sizlerde merak ediyorsanız, bu yazımızda sizleri detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz.
 
 Sertleşme sorununun iki farklı sebepten dolayı görülmektedir, Bunlar psikolojik sebepler ve fiziksel sebeplerdir. Psikolojik sebeplerin içerisinde, stres, kaydı, endişe ve aşırı üzüntü gibi problemler girmektedir. Fiziksel sebeplerin içeriği ise sahip olduğu veya geçirdiği hastalıklar, kronik rahatsızlıklar, kullandığı ilaçlar ve geçirdiği ameliyatlar olarak sıralanabilir.
 
 Tedavisi Var mı?
 
 Erkeklerin korkulu rüyası haline gelen sertleşme sorununun farklı tedavi yöntemleri de bulunmaktadır. İlaç tedavisi, vakum cihazı gibi tedavi yöntemleri ile geçici bir penis sertleşmesi sağlanabilmektedir.
 
 Bu tedavi yöntemlerinin en kalıcı olanı ise mutluluk çubuğu tedavisidir. Bu tedavi yöntemi sayesinde, penis kalıcı bir sertliğe kavuşmaktadır. Sizlerde bu konu hakkında bilgi almak istiyorsanız https://www.mutlulukcubugu.com.tr adlı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu tedavi yönteminin de farklı aşamaları ve farklı özelliklere sahip çubukları bulunmaktadır. Sağlık açısından herhangi bir problem oluşturmayan bu operasyon ile kalıcı sertlik sağlanabilmektedir.
 
 Nasıl Tanı Koyulur?
 
 Tedavi öncesinde hastanın medikal geçmişi detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Geçirdiği hastalıklar, kronik rahatsızlıklar, mevcut hastalıkları ve kullandığı ilaçlar göz önünde bulundurularak, bazı testler yapılmaktadır. Tanı koymak için, iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlar fiziksel muayene ve bazı testlerdir. Bu rahatsızlığa tanı koymak oldukça basittir. 
 
 Fiziksel muayene esnasında karın muayenesi, sabah sertleşmesinin olup olmadığı, prostat kontrolü ve nabız muayenesi yapılmaktadır. Testler ile yapılan muayenede ise kan testleri, testosteron ölçümü, böbrek ve karaciğer testleri, idrar tahlili gibi testler yapılmaktadır.
 
 Memnun Kalma Oranı Nedir?
 
 Bu tedaviyi olmak için, öncelikle sağlığınızın elverişli olması gerekmektedir. Yapılan gerekli testler sonucunda herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığı sürece, kısa ve kolay bir operasyon ile bu tedavi yapılabilmektedir. Ameliyat süresi yaklaşık 1 saat civarı olmaktadır.
 
 Penis içerisine yerleştirilen silikon çubuklar ile penisin yeterli dikliğe ve sertliğe ulaşması sağlanmaktadır. Bu çubukların çeşitleri ve farklı özellikleri de bulunmaktadır. Sizler de https://www.mutlulukcubugu.com.tr adresi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca bu tedaviyi tercih eden hastaların ve partnerlerinin de memnuniyet oranı bir hayli yüksektir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.