ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kahramanmaraşlılar Derneğinden Eğitim İstişaresi

Kahramanmaraş ve ilçeleri derneğinde Malatya’da görev yapan Kahramanmaraşlı eğitimciler biraya geldi ve derneğin eğitim alanında ne gibi faaliyetlerde bulunabileceği hususunda fikir alış verişi yaptılar. 

18 Haziran 2022 17:46
Kahramanmaraşlılar Derneğinden Eğitim İstişaresi

Malatya’da faaliyet veren Kahramanmaraş ve ilçeleri derneği tarafından eğitim istişare toplantısı düzenlendi. Malatya eski kız meslek lisesi arka tarafında yer alana dernek binasında düzenlenen toplantıya Malatya mili eğitim teftiş kurulu başkan Rauf Karakurt, İnönü Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Hulusi aslan ve Prof. Dr. Erol Kılıç, Battalgazi milli eğitim müdür yardımcısı Ramazan Yıldız le dernek yöneticileri ve üyeleri katılım sağladı.

Toplanma amaçları hakkında dernek tarafından yapılan bilgilendirmede; “Derneğin eğitim faaliyetleri konuşuldu. Önümüzdeki yılın planlaması yapıldı ve üniversite öğrencilerine burs vermek için imkanların zorlanacağı dile getirildi. Eğitim camiasından yeni üyeler dernek saflarına katıldı. Dernek üyelerinin daha sıklıkla ziyaret edilmesi dile getirildiği” ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.