ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Göksu Başkanlık İçin Adaylığını Sundu

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 26 Haziran’da yapılması planlanan olağan seçimli kongrenin hareketli geçmesi bekleniyor. Şu ana kadar iş insanı Kamil Göksu kulüp başkanlığı için adaylığını açıklarken, mevcut kulüp başkanı Adil Gevrek’in yeniden aday olması bekleniyor. 

15 Haziran 2022 09:29
Göksu Başkanlık İçin Adaylığını Sundu

26 Haziran’da yapılacak olan Yeni Malatyaspor’un olağan seçimli kongresi için ilk adaylık başvurusu Kamil Göksu’dan geldi.

 Göksu adaylık için şu açıklamalara yer verdi; “Bilindiği üzere kulübümüzün geleceğini belirlemede hayati öneme sahip olan 26 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan Yeni Malatyaspor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Yeni Malatyaspor Kulübü başkan adaylığımın duyurusunu öncesinde kamuoyu ile paylaşmıştım.  Bugün gelinen noktada kulüp tüzüğümüze uygun şekilde Başkan adaylığı başvurumu resmi olarak Divan Kurulu Başkanlığı’na yapmış bulunuyorum.  Yeni Malatyaspor’umuzun geleceği için çıkmış olduğumuz bu yolda her zamankinden daha emin ve daha umutlu olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bizler kulübümüzü tekrar hakettiği yere getirmek, düştüğü yerden kaldırmak ve verdiğim değeri kelimelere sığdıramadığım Malatya sevdamızı hep birlikte yaşamak, yaşatmak, bütün Malatya halkı ile birlikte yönetmek üzere bu göreve talip olduğumu tekrarlıyorum. Her şey Yeni Malatyaspor için. Daha önce de zikrettiğim gibi biz birlik olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey olamaz. Bunu da herkese yeniden göstereceğiz.  Görkemli, mutlu, heyecanlı günleri tekrar yaşamak için büyük bir sevda ile bağlı olduğumuz Yeni Malatyaspor Kulübümüze sahip çıkmak adına herkesi 26 Haziran 2022 tarihli Genel Kurula bekliyor, desteklerinizi talep ediyorum.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43