ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

REŞAT ERDOĞAN: SİYASİ BİR ÇALIŞMAM YOK

Malatyalı iş insanı Reşat Erdoğan, şimdilik siyasi bir çalışma içerisinde olmadığını söyledi. Çocukluktan beri siyasetin içerisinde olduğunu anımsatan Erdoğan, yaklaşan seçimleri hatırlattı ve siyasete yine de açık kapı bıraktı. 

11 Haziran 2022 14:08
REŞAT ERDOĞAN: SİYASİ BİR ÇALIŞMAM YOK

Malatyalı iş insanı Reşat Erdoğan’dan Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. 
Erdoğan’ı MGC Başkanı Vahap Güner, Ali Aladağ, Remzi Hayta, Kayhan İnceoğlu ve Onay Ozan konuk etti. 
“MÜMKÜN OLDUKÇA ZİYARET ETMEYE ÇALIŞIYORUM”
Kendilerini konuk eden MGC yönetimine teşekkürlerini ileten Reşat Erdoğan; “Gazeteciler cemiyetini ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizi konuk ettiler. Zaten arkadaşlarımızın hepsini karşılıklı şahsen tanıyoruz. Bir hal, hatır soralım dedik. Bu sıkıntılı dönemde Malatya’da taksici esnafını ziyaret ettik. Geçen hafta da 3 gün buradaydım. Bu haftada geldik. Mümkün mertebe Malatya’daki hemşeriler ile dostlarımız ile hasbihal etmeye, sohbet etmeye, dertleşmeye geldik. Zaman buldukça da ayda 1-2 defa Malatya’ya gelmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle de sizleri ziyaret ettik. Geçen hafta buraya bir caminin temel atma töreni için geldik. Amacımız hayır işi. Bende ailemde, çocuklarımda şuan vakıfla alakalı çalışma yapıyoruz.” dedi.  
Basın sektörünü bıraktınız mı? Sorusuna Erdoğan;“Gazete 5’i 2015’de bir arkadaşıma ben hediye ettim. Şuan ilgilenmiyorum. Dergiler devam ediyor. Bizim dergiler siyasi değil, sektörel amaçlı dergiler. Bizdeki dergiler parayla satılmayan tamamen sektörel dergilerdir. Basın camiasına daha dönmeyeceğim. Herkes kendi işini yapmalı. Ben basın mensubu değilim, gazeteci değilim. Zamanında oldum ama doğrusu şu, herkes kendi işini yapmalı. Siz basın mensubusunuz bu işi yapmalısınız. Ben farklı ticari mecrada ilgileneyim, bende kendi işimi yapayım.” Şeklinde konuştu.
"ŞİMDİLİK SİYASİ DÜŞÜNCEMİZ YOK”  
Siyasete girecek misiniz sorusuna ise Erdoğan; “Siyasi bir düşünceniz, çalışmanız var mı? Sorusuna cevap veren Erdoğan; “Şuan öyle bir düşüncem yok. Ben çocukluğumdan beri siyasetin içerisinden gelen bir insanım. Hayatımızın her noktasında siyaset var. Ama şuanda öyle bir düşüncemiz yok. Zaten seçimlere de 1 sene var. Öyle bir niyetimiz olduğunda da zaten ilk başta Malatya’mızın basın mensuplarıyla paylaşırız. Ama şuanda öyle bir kararımız yok. Ama her şey nasip.” İfadelerinde bulundu.  
MGC Başkanı Vahap Güner; “Yıllardır tanıdığımız ve hayır işlerini her zaman takdir ettiğimiz Reşat Erdoğan'ı Cemiyetimizde ağırlıyoruz. Kendisi Malatya'ya hizmet etmiş bir dostumuzdur. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki genel ve siyasi hayatında da başarılar diliyoruz” dedi.  
MGC Yönetim kurulu üyesi  Remzi Hayta’da Erdoğan’ın Malatya’da başarılı çalışmalar imza ttığına işaret ederek ziyareti için teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43