ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akmercan Ortaokulu Törenle Açıldı

Akçadağ’da yapılan Akmercan Ortaokulu’nun açılışı Vali Hulusi şahin tarafından yapıldı. 

09 Haziran 2022 12:33
Akmercan Ortaokulu Törenle Açıldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin törende yaptığı konuşmada, Akmercan Ailesinin Türkiye’nin bir ucundan öteki ucuna birçok hayır işini sessiz sedasız yaptığını belirterek, İş İnsanı Gazi Akmercan’ın işlerinde titiz, disiplinli, ahlaklı ve büyük çapta ülkemize katma değer oluşturan, istihdam sağlayan çok önemli bir şirketler grubunun sahibi olduğunu, bunun yanında hayır işlerini de beraberinde yürüttüklerini gördüğünü belirterek bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Okul binalarında bir kalite ortaya koyulursa, bunun öğrenciye de, öğretmene de sirayet edeceğini ve eğitimin kalitesinin hızla olumluya doğru yöneleceğine değinen Vali Şahin, buradan yetişecek olan öğrencilerin memlekete hizmet edeceğini söyledi.

Vali Şahin, Akçadağ ilçesinin mütevazı bir ilçe olmasına rağmen Fen Lisesi ile birlikte 10 adet liseye sahip olduğunu, liselerin kalitesinin yanında eğitim, öğretim kadrosunun da çok iyi niyetli ve fedakâr olduğunu, velilerimizin de bu güzelliklere destek vermeleri halinde öğrencilerimizin başarılarının çok iyi noktalara geleceğini söyledi.

Vali Şahin, İlçemiz eğitimine önemli katkı sunacak bu güzel eserin kazandırılmasını sağlayan Akmercan Ailesi ve emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Program sonunda açılışı yapılan okul binası Vali Şahin, Akmercan Ailesi ve protokol tarafından gezilerek incelendi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.