ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan Başak Köylüleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Ankara'da faaliyet gösteren Hekimhan Başak Köylüleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 11. Genel Kurulu yapıldı. 

07 Haziran 2022 20:12
Hekimhan Başak Köylüleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

2000 yılında Ankara’da kurulan Başak Köylüleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 11. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Şirintepe Mah.1018 Sok. No: 4/A Mamak, Ankara adresinde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Mehmet Akkaya 8. kez başkan seçildi.

Yönetim Kurulu: Mehmet Akkaya-Hasan Yıldırım-Doğan Yıldırım-Cuma Arayıcı-Mehmet Koluaçık
Denetim Kurulu: Hüseyin Koluaçık-Ahmet Doyduk-Ahmet Koluaçık
Dernek başkanı Mehmet Akkaya, “Dernek merkezimizde 11. olağan genel kurulumuzu yaptık bazı değişikliklerle birlikte yönetme ben ve arkadaşlarım tekrar seçildik üyelerimizin bize verdiği bu güvenden dolayı teşekkür ederiz. Virüs salgınından sonra geleneksel etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Köyümüzün diğer dernekleriyle ve Ankara'daki Malatyalı derneklerle devamlı irtibat halinde olacağız. Bize güvenlerinden dolayı üyelerimize yönetimim ve kendi adıma teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.