ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ali Evren ve Necdet Narin Cemiyetimizi ziyaret etti

Malatya Esnaf Kefalet ve Sanatkarları Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve iş adamı Necdet Narin MGC'ni ziyaret ederek Gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler günü kutladılar.  

14 Ocak 2020 01:40
Ali Evren ve Necdet Narin Cemiyetimizi ziyaret etti

Malatya Esnaf Kefalet ve Sanatkarları Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve iş adamı Necdet Narin Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla MGC'ne ziyarette bulunan Ali Evren ve Necdet Narin "30 yılı geride bırakan Cemiyetimizin yeni başkan ve yönetimine başarılar dileyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz. Cemiyetle birlikte yıllara dayanan dostluğumuz ve güzel anılarımız var. Eski Başkanımız Haydar Karaduman'ı da rahmetle anıyoruz" diye konuştular. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "değerli ağabeylerimizin bizleri ziyaret bizmeri memnun etmiştir. Teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.