ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kampüs Ligleri Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Her yıl düzenlenen İnönü Üniversitesi Kampüs Ligleri futbol müsabakaları, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Tıp Fakültesi arasındaki karşılaşmayla sona erdi. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, rakibini 6-4 yenerek birinci olmayı başardı. 

31 Mayıs 2022 00:29
Kampüs Ligleri Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Dokuz haftadır oynanan Kampüs Ligleri futbol müsabakalarında finale kalan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Tıp Fakültesi arasındaki mücadelede Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin 6-4’lük galibiyetiyle son buldu.

İki futbol takımının sahadaki karşılaşmasını İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Suat Tekin, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Tunç, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Oğuz Avcı izledi.

Toplam 14 takımın yarıştığı Kampüs Ligleri futbol müsabakalarında, 9 hafta boyunca 2 grup şeklinde oynandı. Kampüs Ligleri futbol müsabakaları sonuçlarına göre; Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi birinci olurken, Tıp Fakültesi ikinci, Fen-Edebiyat Fakültesi üçüncü ve Mühendislik Fakültesi dördüncü oldu.

Kampüs Ligleri voleybol final müsabakalarında; kadınlarda Spor Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesini 3-0 yenerek birinci olurken, erkeklerde ise, yine Spor Bilimleri Fakültesi, bu sefer Eczacılık Fakültesini 3-0 yenerek birinci olmuştu. Kampüs Ligleri basketbol müsabakaları ise devam ediyor.

Haber: Eren Sakallı- Eda Sis

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.