ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Demir Hırsızları Jandarmaya Yakalandı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi, Reşadiye Mahallesinde Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 ton ağırlığındaki demir direkleri çalan 3 kişi Jandarma tarafından yakalandı. 

28 Mayıs 2022 13:27
Demir Hırsızları Jandarmaya Yakalandı

Jandarmadan yapılan açıklamada 26 Mayıs 2022 günü; Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı olan Reşadiye Mahallesinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne ait yaklaşık 2 ton ağırlığında olan, çit çevirmek için kullanılan demir direklerin çalındığı tespit edildiği belirtilerek ,  Olayın aydınlatılması ve şüpheli şahısların yakalanması için Malatya İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren 3 şüpheli şahıs yakandığı bildirildi. 

Olayı gerçekleştiren 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, şüpheliler Jandarmadaki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43