ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yazıhan’a Sulama Müjdesi

Yazıhan Recai Kutan Boztepe Barajından Pompaj Sulaması ile 28.300 dönüm alan su ile buluşuyor. 

21 Mayıs 2022 13:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yazıhan’a Sulama Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Tarımsal Sulama Amaçlı Yapıların Finansman Maliyetlerinin Karşılanmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 5593), 20 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Yazıhan İlçesinde Boztepe Barajı Pompaj sulaması da kapsama alınırken Yazıhan’da yaklaşık 28.300 dönüm alan su ile buluşacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aracılığıyla Yaptıracağı Tarımsal Sulama Amaçlı Yapıların Finansman Maliyetlerinin Karşılanmasına İlişkin Karar Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan büyük müjde! Yazıhan Boztepe Barajı Pompaj Sulaması ile 28.300 dönüm alan su ile buluşuyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aracılığıyla Yaptıracağı Tarımsal Sulama Amaçlı Yapıların Finansman Maliyetlerinin Karşılanmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 5593), 20 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Büyük uğraşılarımız sonucunda,  Anılan listede, çeşitli illerde 143 sulama projesi içerisinde Boztepe Barajı Pompaj Sulaması da bu kapsama alınmış olup başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımıza, Malatya Milletvekillerimize ve DSİ Genel Müdürlüğüne ilçemiz adına teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. İlçemize ve Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.