ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır.

BTCTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Teknik Direktörlüğe getirilen Hikmet Karaman'ın imza töreninde: ."Ama farklı sesler çıkıyor. Farklı yerlerden bizi üzen farklı şeylerde oluyor. Bizi üzen taraftar değil. Ama bazı grupların yaptığı işler var. Onlar sadece kaos yaratır. Zaman kaos yaratma zamanı değil. Burada bir olma zamanı. " dedi. 

04 Mart 2020 09:48
Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır.

Teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman’la anlaşan sarı kırmızılı yönetim, resmi imza törenini Malatya’da gerçekleştirdi.

İmza töreninde konuşan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, hem Hikmet Karaman hem de Yeni Malatyaspor camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gevrek, ikinci yarıya kötü başladıklarını ifade ederek, “Taraftarımız ve camiamız bu konuda endişeli. İlk yarıyı 24 puanda bitirmiş bir takım olarak ikinci yarıya kötü başlayınca hem camia hem de taraftar biraz tedirgin oldu ama iyi bir takımımı var. Tabi ki ikinci yarı taraftarımız ve camiamızın bizlerden beklentilerinin çok fazla olduğunu biliyoruz” dedi.

Altı yılda takımı 2.Lig’den Süper Lig’e çıkardıklarını anımsatan Gevrek, “Takımımızı 2.Lig’den 1.Lig’e oradan da Süper Lig’e yükselttik ve UEFA’da yer aldık. Hep birlikte çok büyük başarılara imza attık. Buradaki yönetici arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptık. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Malatya bir futbol şehri. Geçmişine baktığınızda futbolu seven bir şehir. Tabi ki zaman zaman çıkış olduğu gibi inişlerde, düşüşlerde olabiliyor ama bu düşüşlerde, zor günlerde taraftarımızın, camiamızın ve bizlerin bir, diri olması gerekiyor. Birlikte bu sıkıntıları aşacağız” şeklinde konuştu.

Gevrek, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bizimde hatalarımız, eksiklerimiz var. Tabi nasıl doğru işler yapabiliyorsak, bazen insanız hatada yapabiliriz, eksiklerimizde olabilir. Önemli olan bu hata ve eksiklerden ders çıkarmak. Bizde hata ve eksiklerimizden ders çıkarak bir yönetimiz. İnşallah bundan sonrada yeni bir başlangıç yapacağız. İkinci yarıya Sergen hocanın (Sergen Yalçın) gitmesiyle Kemal hocayla (Kemal Özdeş) ile başladık. Onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Olmadı, tutmadı bazen olabiliyor ama inşallah Hikmet hocamızla (Hikmet Karaman) ile beraber ben inanıyorum ki çıkışa geçeceğiz. Kendisini futbolda ve kamuoyunda ispatlamış bir hoca. Daha doğrusu krizleri iyi yöneten, iyi bilen ve bu sıkıntıların altından kalkmış bir hoca olarak Malatya’yı çok güzel yerlere getireceğine inanıyoruz. Kendisine ve ekibine inanıyoruz. Bu zor günlerde takımımızı hep beraber birlikte olacağız, bu noktada hepimize görevler düşüyor. Hep birlikte takımımızı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur.”

Ligde şuanda 24 puanda olduklarını anımsatan Gevrek, “Alt sıradaki takımlarla aramızda 4 puanlık bir fark var. İçeride oynayacağımız çok maç var ve bu maçlarımızda da avantajımız var. Avantajımız var diyoruz ama taraftarın gelmesi, camianın orada olması ve taraftarın takıma destek vermesi çok önemli. Bizim sorumluluklarımız var. Hatalarımız, eksiklerimizi biliyoruz ama mutlaka taraftarlarımızın da bir sorumluluğu var. Taraftarlarımız nasıl ki maçlara geliyorsa, nasıl ki alkışlıyorlarsa bir o kadar protesto hakkı da vardır.  Şahsım ve yönetim olarak taraftarlarımıza asla bir kırgınlığımız olamaz. Çünkü bu takım taraftarın takımıdır. Onlarda bu gidişata üzülüyorlar, haklı olarak protesto ediyorlar. Yeter ki stada gelsinler, protesto hakları var. Protestoda edebilirler ama öncelikle takımlarına sahip çıksınlar, destek versinler. Bu zor günlerden hep birlikte çıkmalıyız” dedi.

Gevrek, gelinen süreçte kendilerini üzen farklı seslerinde çıktığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu bizi üzen şey taraftar değil. Taraftarımızın protestosu değil, asla olmaz. Bazı grupların yaptığı işler sadece kaos yaratır. Kaos yaratma zamanı değil. Hep birlikte bir olma zamanı. Burada hep beraber çıkış yapmamız lazım. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerde Allah bizi çok şükür mahcup etmedi. İlk geldiğimizde 3 yılda Süper Lig’e çıkacağımızı söyledik, Allah mahcup etmedi. 3 yıl içerisinde hedefimiz UEFA dedik, çok şükür oraya da gittik. Şu sözü de veriyorum; taraftarımız, camiamız rahat olsun, sağda solda ‘bu takım düşecek’ diye kaos yaratanlar var, rahat olsunlar bu takım Allah’ın izniyle küme düşmeyecek. Hep birlikte daha güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu sıkıntıların içerisinden hep beraber daha güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. Hikmet hoca gibi tecrübeli bir hoca ve ekibiyle beraber daha da güçlü olacağız. Ben inanıyorum, taraftarımız ve camiamızın da inanmasını istiyorum. Allah’ın izniyle inşallah hep beraber bu sıkıntıları aşarız. Çok büyütülecek bir kaos varmış gibi de bakmamalıyız. Kötü bir gidişat vardı, bu gidişatı da inşallah iyiye çevirip, hep birlikte bu sıkıntıları çözüp, daha iyi yere geleceğiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.