ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Dilimle Karpuz Satışı

Malatya'da dilimle karpuz satışı tüketicilerin dikkatini çekiyor. 

25 Nisan 2022 14:29
Malatya'da Dilimle Karpuz Satışı

Malatya'da  Niyazi Mısri Caddesinde Pazar günleri kurulak Halk pazarında karpuz satışı dilimle yapılıyor. Bir kilosu 15 liradan satılan karpuz'un fiyatının ağırlığına göre 75-100 lira arasında olması nedeniyle vatandaşlar karpuzu dilimle alıyor. Bir dilim karpuzun fiyatı 15-20' lira arasında değişiyor. Bu arada pazarcılar satışlarını kredi kartlarıyla yapmaya başladı. Kredi Kartıyla Satış yapılır yazılarının yanında pos makinalarından alış veriş yapılmaya da başlandı. 

Pazarcılar, fiyatların yüksek olması nedeniyle bir kilo yerine yarım kilo ürünün fiyatını yazıyor. Pazar esnafı "fiyatlar yüksek olması nedeniyle beklenen satışlar yok. Alım gücü düşünce satışlarda istenen seviyede olmuyor" diye konuştular. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.