ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya’daki Bingöllüler İftarda Buluştu

Malatya’da oturan Bingöllüler verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.  

23 Nisan 2022 22:19
Malatya’daki Bingöllüler İftarda Buluştu

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine kalabalık bir topluluk katıldı. Kuran tilaveti ve dualar okutulduktan sonra dernek adına konuşan Av. Göksel Atlı, iftara katılanlara teşekkür etti.   

Av. Göksel Atlı yaptığı konuşma da “Bingöllüler olarak gittiğimiz her yerde oranın kültürüne ve insanına saygı duyduk ve kendileriyle samimiyet ve sevgi temelli ilişkiler inşa etmeye çalıştık. Karşılığında da şükürler olsun ki saygı sevgi ve anlayış bulduk. Uyum içinde güzel dostluklar inşa ettik. Malatya’mızda da bunun en güzel örneklerinden birini görüyoruz ve geçen uzun yıllardan sonra kalbimiz sadece Bingöl için değil Malatya içinde atmaya başladı. Derneğimiz Binyad bu amaçlar doğrultusunda başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Derneğimizin bu denli başarılı olması ebetteki asla tesadüf değildir. Samimiyet ve özveri ile hareket eden insanların birlikteliğinden bahsediyorum. Her daim maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen iş adamı Musa Anşin, dernek başkanımız Saim Balat ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

İftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Çolak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Ticaret Borsa Baskani Ramazan Özcan, Deva Partisi Kurucular Kurulu Uyesi Prof.İbrahim Gezer, Deva Partisi İl Başkani Onur Güneş, Dr. İlhan Gecit, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK oda başkanları, muhtarlar ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.