ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Büyükşehir günlük 5 Bin kişiye iftar yemeği veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapalı Çarşı üstü 15 Temmuz Millet Meydanında kurulan iftar çadırında her akşam iftar yemeği veriyor. 

13 Nisan 2022 15:51
Büyükşehir günlük 5 Bin kişiye iftar yemeği veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve BELSOS tarafından organize edilen iftar programları kapsamında iftar yemekleri, Hayırsever iş insanlarının yardım ve destekleriyle veriliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 15 Temmuz Meydanında kurulan iftar çadırı ile iftar çadırına gelemeyen 65 yaş üstü engelli, yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olanların bizzat evlerine teslim edilmek üzere, günlük 5 bin kişiye sıcak iftar yemeği ikramında bulunulduğu açıklandı. 

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki tiyatro ekipleri de ilçelerde özellikle çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz, meddah ve orta oyunlarını sergilemeye devam ediyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.