ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Malatya'dan Bahar Kalkanı'na destek.

Malatya’da sosyal medya üzerinden toplanan yüzlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile İdlib şehitleri için konvoy yaptı. 

02 Mart 2020 20:03
Malatya'dan Bahar Kalkanı'na destek.

 

Malatya’da, Suriye’nin İdlib şehrinde gerçekleştirilen saldırıya Türk Bayrakları ile brilikte konvoy yaparak tepki gösteren Malatyalılar, 2.Ordu Komutanlığı önüne giderek askere destek verdi.

Sosyal medya üzerinde toplanan grup, Malatya Büyükşehir Belediye binasının yanında toplandı. Burada çok sayıda araç ile şehir turu yapan gurup daha sonra 2. Ordu Komutanlığı önüne gidilerek burada İstiklal Marşı okuyup askere destek verdi.

Grup burada ellerinde Türk bayrakları ile ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez, bayrağa uzanan eller kırılsın’ sloganları attı.

Otomobilleri Türk Bayraklarıyla süsleyen gruba, vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Destek eylemine at üstünde Türk Bayrağı ile katılan vatandaş da büyük ilgi gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.