ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt Belediyespor'da Kurtarma Operasyonu

3. Lig temsilcimiz Yeşilyurt Belediyespor'da alınan başarısız sonuçların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yönetim değişikliği için harekete geçti.  

11 Mart 2022 19:38
Yeşilyurt Belediyespor'da Kurtarma Operasyonu

Haftalardır aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle ligin alt sıralarına inen ve galibiyete hasret kalan Yeşilyurt Belediyespor'u kurtarmak amacıyla durum değerlendirmesi yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yönetim değişikliğine karar vererek Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik yönetiminin görevi bırakmasını istedi. Takımın küme düşme hattından uzaklaşması için önlemler alan Başkan Mehmet Çınar Kulüp Başkanlığı için İşgem Genel Müdürü Numan Özcan ile Belediye Meclis üyesi Naci Şavata'yı görevlendirdi. 

YENİ BAŞKAN NUMAN ÖZCAN...

Yeşilyurt Belediyespor'un Muzaffer Çelik başkanlığındaki Yönetim kurulunun bekleneni verememesi ve her türlü desteğin verilmesine rağmen takımın tehlikeli bölgeye inmesi nedeniyle Yeşilyurt Beleidyespor'da olağanüstü genel kurul kararı alınarak Başkanlığa İşgem Genel Müdürü Numan Özcan başkanlığında bir Yönetimin göreve getirilmesi bekleniyor. Belediye Meclis üyesi Naci Şavata'nında takımla ilgilenmesi için göreve çağrıldığı öğrenilirken Yeşilyurt Beleidye Başkanı Mehmet Çınar, Yönetim değişikliğini doğrulayarak "Takımın ligde kalması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Her desteği verdik ama bu sonuçları hak etmiyoruz. Yönetim değişikliğine gitmeye karar verdik. İşgem Müdürü Numan Özcan ile Belediye Meclisi üyemiz Naci Şavata'yı takımla ilgilenmeleri için görevlendiriyoruz. Önceliğimiz takımı kurtarmak olacak. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu. 

TAKIM FUTBOLCULARI İLE GÖRÜŞTÜLER

Yeşilyurt Beleidye Başkanı Mehmet Çınar tarafından görevlendirilen İşgem Müdürü Numan Özcan ile Beleidye Meclisi üyesi Naci Şavata takımın antremanını ziyaret ederek futbolcularla bir görüşme yaptılar. Takımın ligde kalması için hep birlikte olduklarını ifade eden Özcan ve Şavata "lige kalmanız için buradayız. Elimizden geleni yapmalıyız." diyerek futbolculara moral verdiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.