ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Mali Müşavirler Odasından Vali Baruş’a Ziyaret

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Böke ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler günü nedeniyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti. 

01 Mart 2022 17:25
Malatya Mali Müşavirler Odasından Vali Baruş’a Ziyaret

Vali Aydın Baruş’a kabullerinden dolayı teşekkür eden oda Başkanı Serdar Böke ve yönetim kurulu üyeleri, muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin genel durumu ve 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aydın Baruş, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke nezdinde tüm  meslek mensuplarının ''01-07 Mart Muhasebeciler Günü''nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.