ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MEV Ankara Şubesi Başkanlığına Akşit Getirildi

Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanlığına M.Haluk Akşit getirildi. 

24 Şubat 2022 17:26
MEV Ankara Şubesi Başkanlığına Akşit Getirildi

Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şubesi Yönetim Kurulu,  M.Haluk Akşit başkanlığında oluşturuldu. MEV Başkanlığına getirilen  M.Haluk Akşit açıklamasında "Malatya eğitim Vakfımızın başta Genel merkez olmak üzere gerek Malatya şubemiz ve gerekse Ankara şubemiz aracılığı ile her yıl yüzlerce ihtiyaç sahibi başarılı öğrencimize burs verildiğini, Ankara şubemiz eski başkanı sayin Ekrem Dernek beyin uzun yıllar başarılı çalışmalar yaptığını ancak bir takım sağlik sorunları nedeniyle bu görevinden ayrilmıştır. Bunun üzerine vakfımız genel merkezi, şahsima bu görevi vermesi üzerine birbirinden kıymetli hemşehrilerimizle Ankara şube yönetim kurulunu yeniden oluşturduk.Amacımız güzel Malatyamızın öğrencilerinin maddi manevi yanlarında olmaktır. TBMM üstün hizmet ödülü almış Vakfımızı daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bu amaç için yönetim kurulunda bulunan tüm arkadaşlarımızla birlikte her türlü gayreti göstereceğiz" dedi. 
VAIF YERİNİ YAŞAR ÖNCAN TAHSİS ETTİ
Malatyalı iş adamı Yaşar Öncan tarafından MEV'e Ofis bağışlandığınıda ifade eden Akşit "Çok değeli hemşehrimiz Sayın Yaşar Öncan tarafından vakfimiza bağışlanan ofisin kısa sürede dekorasyonunu tamalayarak hizmete açmak istiyoruz. Tamamlanınca birde açılış yapacağız" diye konuştu. 
MEV Ankara Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.