ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Belli Oldu

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulda tek liste ile girilen seçimlerde mevcut Başkan Emine Taşçı yeniden seçildi.  

20 Şubat 2022 21:16
Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Belli Oldu

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulda tek liste ile girilen seçimlerde mevcut Başkan Emine Taşçı yeniden seçildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesinin Olağan Genel Kurul toplantısı üyelerin ve davetlilerin katılımı ile Gökçen Gökçe Akademi Merkezinin salonunda yapıldı. Divan Başkanlığına Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, Şehnaz Yapılıkan ve Feray Dağdeviren  yaptığı Genel kurul Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu’nun raporun okumasında sonra bütçe  oybirliğiyle ile  ibra edildi. Daha sonra yeni yönetim ve Denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde mevcut başkan Emine Taşçı Yeniden Başkanlığa seçilirken, YÖNETİM KURULU şu isimlerde oluştu:

Başkan Emine Taşçı,Tükel Topgül,Özlem Demirel,Seda Koçyiğit,Mürivvet Çırpıcı,Belgin Tahtalı,Nimet Tecellioğlu,Şehnaz Yapılıkan,Betül Sülü.

Yedek Üyeler:  Feray Dağdeviren,Günay Güven,Ayla Palancı,Güllü Tuncer,Nihal Gökalp,Semra Kanat,Nurhayat İzciler,Berrin Karakaş,Gülşen Kığılı.

DENETLEME KURULU ASİL:Meltem Akbaş,Aysel Gökçe,Meltem Kavuk. DENETİM KURULU YEDEK : İclal Yeşil,Suavet Gökçe,Özlem Binbaşıoğlu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.