ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Zahide Boynueğri Ankara’da Vefat Etti

Malatya'nın Darende Eşrafından, Merhum Kamil (Selahattin) Boynueğri’nin eşi, Malatya eski milletvekili merhum Kamil Sürenkök’ün kızı, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın teyzesi Zahide Boynueğri, 81 yaşında Ankara’da vefat etti.  

14 Şubat 2022 22:35
Zahide Boynueğri  Ankara’da Vefat  Etti

Zahide Boonueğri'nin cenazesi 14.02.2022 Pazartesi günü Ankara Cebeci camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Merhumenin kardeşleri Ayşe Ilıcak (Sürenkök), Servet ve Arif Sürenkök ile birlikte yurdun bir çok yerinden gelen aile yakınları ve hemşerilerimiz katıldı. Yakınlarının çelenk gönderdiği cenaze töreninin ardından taziyeler kabul edildi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, aile yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Haber ve Resim: Cengiz Özer

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.