ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Görevden Alındı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde toplam 9 bin 300 hap ile birlikte yakalanan kurum müdürünün makam şoförü olayı ile ilgili olarak yürütülen idari soruşturmanın ardından, kurumun il müdürü Rasim Bulut, görevden alındı. Bulut’un yerine Karabük'ten Galip Sökmen atandı. 

11 Şubat 2022 04:29
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Görevden Alındı

Galip Sökmen'in Malatya'ya atanması Karabük basınında geniş yer buldu. Haberde şunlar belirtildi:
Galip Sökmen Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atandı. Cemiyet ve siyaset hayatının sevilen isimlerinden Galip Sökmen ilimizde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla 7’den 70’e herkesin sevigisini ve takdirini kazanmıştı. Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’in yeni haberi Karabüklüleri mutlu etti. 
Ağustos 2021 tarihinde sürpriz bir karar ile Ankara’da başka bir birime görevlendirilen Galip Sökmen’in ani vedası Karabüklüleri şaşırtmıştı. Bir süre Bakanlık emrinde görev yapan Sökmen yeni atama ile birlikte Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne görevlendirildi. Yaptığı başarılı çalışmalar ile Karabüklülerin sevgisini kazanan Galip Sökmen’in Malatya’da hizmetine devam etmesi Karabük kamuoyununda mutlulukla karşılandı.

“Karabüklülerin Malatya’da da Bir Kapısının Olmasını İsterim”

Karabük’ü ikinci memleketi olarak gördüğünü her platformda ifade eden Malatya’nın yeni Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen Karabük Derin Haber’e yaptığı özel açıklamada Karabük’ün her şeyin en güzelini hak ettiğini ve burada önemli işler başardığına inandığını ifade etti.

Galip Sökmen açıklamasında; “Karabük benim ikinci memleketim. Burada özellikle basından, STK’lardan, muhtarlardan görmüş olduğum destek sayesinde Karabük’te güzel bir iz bıraktığıma inanıyorum. Karabük’ün her zaman her şeyin en güzeline layık olduğuna inanıyorum. Malatya’da da tüm Karabüklülerin bir kapısının olduğunu bilmelerini isterim. ” ifadelerini kullandı.
 
GALİP SÖKMEN kİMDİR?
 
1968 yılında Erzincan Büyük Çakırman köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde, ortaokul ve liseyi Erzincan İmam Hatip lisesinde 1987 yılında bitirdi. 1988 yılı mayıs ayında Erzincan Kemah İlçesi Oğuz Köyünde aday İmam Hatip olarak göreve başladı.  1990 yılında Erzincan İl Müftülüğünde münhal bulunan memurluk kadrosuna naklen atandı. 08.05.2006 tarihinde Refahiye Müftülüğüne Şef olarak atandı. Daha sonra İl Müftülüğüne Teberrukat Saymanı olarak ataması yapıldı. 23.07.2012 tarihinde kurumlar arası geçişle Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık dört yıl bu görevi sürdürmesinin ardında 20 Aralık 2016 tarihinde Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak görevlendirildi. Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevinden 16 Temmuz 2021 tarihinde görevden alınarak merkeze atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.