ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük Teknik Sorumlu Oldu

Yeni Malatyaspor Teknik direktörü Marius Sumudica'nın görevine son verilmesinin ardından Takım Kaptanı Adem Büyük Futbol Sorumlusu olarak bu göreve getirildi.  

08 Şubat 2022 18:18
Yeni Malatyaspor'da  Adem Büyük Teknik Sorumlu Oldu

Yeni Malatyaspor'da alınan art arda kötü sonuçların ardından Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Sumudica'nın ayrılmasının ardından takımın golcü ismi Kaptan Adem Büyük'ün hem futbol sorumlusu hem de futbolcu olarak görev yapacağı açıklandı.Yeni Malatyaspor Kulübün’de sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz ile profesyonel futbolcumuz Adem Büyük arasında yapılan görüşmeler sonucunda Adem Büyük’ün Kulübümüzün Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir. Adem Büyük hem futbolcu hem Futbol Sorumlusu olarak takımımızda görev yapacaktır. Takım kaptanımıza yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Yönetimin bu kararı memnunlukla karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.