ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TOKİ Hekimhan’da Konut Yapacak

Madencilik yatırımlarının arttığı Hekimhan ilçesinde meydana gelen konut açığını gidermek amacıyla TOKİ tarafından ilçe merkezine 500 ile 1000 arasında konut yapılacak.  

03 Şubat 2022 05:59
TOKİ Hekimhan’da Konut Yapacak

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Hekimhan ilçesinde maden yatırımlarıyla birlikte konuta ihtiyaç olduğunu belirterek “Bugün ilçe Kaymakamımız ve siyasi İlçe başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Konut yapılması için hep bir araya geldik. TOKİ tarafından ilçemizi 500 ile 1000 arasında olmak üzere konut yapılması için arazi tahsis ediyoruz. Belediye Meclisi olarak olağanüstü toplanarak konut için tahsis edilen arazilerin TOKİ’ye devrini kararlaştırdık. TOKİ ilçemizin ihtiyacı olan konut açığını gidermek amacıyla kısa sürede konut inşaatına başlayacak” dedi.

Maden Şirketlerinin milyarlık yatırımlarının ardından ilçede istihdam edilecek işçiler için yüzlerce konuta ihtiyaç olduğu belirtilerek konut yapımı için ilçede yer tahsisleri yapılmaya başladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.