ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatya gazetesi 38. Yaşında

Malatya’nın en eski gazetesi olan Yeni Malatya Gazetesi bugünkü sayısıyla 38 yaşına bastı. 

01 Şubat 2022 19:18
Yeni Malatya gazetesi 38. Yaşında

1 Şubat 1984 Yılında Hasan Hüseyin Güntürk ve Haydar Karaduman tarafından kurulan Yeni Malatya Gazetesi aralıksız olarak 37 yılı geride bırakarak 38 Yaşına bastı. 2012 Yılında yerel Gazetelerin birleştirilmesi nedeniyle Yeni Malatya, Görüş, Bakış ve Hamle Gazeteleriyle birleşerek Yeni Malatya Gazetesi adıyla yayınına devam eden gazetemiz 11 bin 829 sayısıyla da 38 Yaşına basmanın mutluluğunu yaşıyor. 

4 Ortaklı Yeni Malatya Gazetesinde tüm hisseleri alarak Yeni Malatya Gazetesi ile yola devam kararı alan Bektaş Karaduman’ın sahipliğini yaptığı Yeni Malatya Gazetesi Web baskılı ve sayfa düzeni ve internet yayınlarıyla önemli bir boşluğu dolduruyor. Yakın zamanda kadrosunu takviye edecek molan Yeni Malatya gazetesi 38 yaşına basmanın mutluluğunu yaşıyor.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak, Malatya yerel basınına kurulduğundan bu yana öncülük eden Yeni Malatya Gazetesi ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.