ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Dicko ve Boutaïb ile Anlaştı

Yeni Malatyaspor kadrosunu takviye etmek amacıyla 5 futbolcuyla anlaşmaya vardığı ve 2 futbolcuyla da görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Sarı siyahlı ekip eski futbolcusu Khalid Boutaïb ve Gaziantep FK. Oynayan forvet Nouha Dicko ile de anlaştığı bildirildi. 

01 Ocak 2022 16:06
Yeni Malatyaspor Dicko ve Boutaïb ile Anlaştı

Yeni Malatyaspor Kulübünden edinilen bilgiye göre, Yeni Malatyaspor bir dönem Rizespor’d oynayan ve halen İtalya’da top koşturan Godferd Donsah, Fransa’da oynayan sağbek Mehdi Zeffane, Başakşehir’den Sivasspor’a kiralanan Azubike’den sonra eski futbolcusu Le Havre’de oynayan Khalid Boutaïb ve Gaziantep FK. Oynayan Nouha Dicko ile de anlaşmaya vardı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanan Aytaç Kara ve bir Galatasaraylı futbolcuyla daha anlaşmaya çalıştığı öğrenildi. Transfer tahtasını açmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor’un Trabzonspor maçı öncesinde bu futbolcuların lisansını çıkarmayı amaçladığı öğrenildi. 

Khalid Boutaïb  Yeniden Yeni Malatyaspor Yolunda.

Sağbek Mehdi Zeffane Geliyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.