ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Youssouf,Transfer Olacak, Yeni Malatyaspor Kazanacak

Yeni Malatyaspor'un Başakşehir'e geçtiğimiz sezon sattığı Youssouf Belçika'ya transfer oluyor. Bu transferden Yeni Malatyaspor yaklaşık 2 milyon Euro kazanacak. Başakşehir'e Youssouf Ndayishimiye için Royal Antwerp, RSC Anderlecht ve Houston Dynamo FC takımlarından teklif geldi. 

29 Aralık 2021 17:52
Youssouf,Transfer Olacak, Yeni Malatyaspor Kazanacak

 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre İstanbul ekibine geçtiğimiz sezon devre arasında Yeni Malatyaspor'dan 2.15 milyon Euro bonservis ücreti ve her transferden yüzde 25 pay karşılığında kadrosuna kattığı Youssouf Ndayishimiye için Belçika ekibi Royal Antwerp ve RSC Anderlecht ile MLS takımı Houston Dynamo'dan transfer teklifi geldi.

Başakşehir 7-8 milyon Euro istiyor

Başakşehir yönetimi ise Ndayishimiye için 7-8 milyon Euro civarında bonservis ücreti istiyor.  Öte yandan; 23 yaşındaki Burundili savunmacı Başakşehir'de bu sezon 20 maçta görev alırken 1 gol ile 2 de asist yaptı.

Yeni Malatyaspor'da Kazanacak

Youssouf Ndayishimiye'nin transferinden Başakşehirspor'un yanı sıra Yeni Malatyaspor'da kazanacak. Bu transfer gerçekleşirse Yeni Malatyaspor transferden yüzde 25 pay alacak. Bu rakam ise yaklaşık 2 milyon Euro olacak.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.