ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Transfere Başladı, 4 Futbolcuyla Anlaşıldı

Süper Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor transfer harekatına başladı. Başkan Adil Gevrek, transfer tahtasını açmaya hazırlanırken 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı. 

29 Aralık 2021 21:03
Yeni Malatyaspor Transfere Başladı, 4 Futbolcuyla Anlaşıldı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Marıus Sumudıca ile bir araya gelerek transfer edilecek futbolcuları belirledi. Sumudica’nın istediği n3 futbolcuyla görüşülerek anlaşmaya varıldı.

GODFRED DONSAH GELİYOR

Yeni Malatyaspor İtalya’da topkoşturan ve bir dönem Rizespor’dea oynayan Ganalı ön libero oynayan Godfred Donsah ile anlaşmaya vardı. Sumudıca’nın ısrarla istediği Donsah ile her konuda anlaşmaya varıldı.

7 Haziran 1996 yılında Gana'da dünyaya gelen Donsah, 24 yaşında. Orta sahanın merkezinde ve ön libero mevkilerinde görev alan 24 yaşındaki oyuncu, 1.75 boyunda ve sağ ayaklı. Güncel piyasa değeri 2.40 mil. € olan Donsah, futbol kariyerine 2012 yılında başladı ve bir dönem Rizespor’da oynadıktan sonra halen İtalya’da oynuyor.

SAĞBEK MEHDİ İLE ANLAŞILDI

Yeni Malatyaspor sağbek mevkii içinde Teknik direktör Sumudica’nın istediği Fransa liginde oynayan sağbek Mehdi ile anlaşmaya vardı.

AZUBİKE TAMAM DEDİ

Yeni Malatyaspor’da yetişen ve Sivasspor’da kiralık oynayan Azubike Başkan Adil Gevrek ile görüştükten sonra Malatya’ya gelmeye karar verdi. Azubike ile orta saha takviye edilecek.

AYTAÇ KARA İLE BAŞKAN GEVREK GÖRÜŞÜYOR

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Galatasaray’da oynayan Aytaç Kara ile görüştü. Aytaç’ın Malatya’ya gelmek istediği ve birkaç gün içerisinde karar vereceği öğrenildi.

3 FUTBOLCUYLA DAHA GÖRÜŞÜLÜYOR

Yeni Malatyaspor’un biri Türk diğerleri yabancı olan 3 futbolcu ile daha görüştüğü haber alındı. Yeni Malatyaspor'un transfer tahtasını açmak için gerekli olan kaynağı yatırarak transferleri sonlandıracağı öğrenildi. Takımın ikinci yarıya hızlı bir şekilde başlaması için çalışıyor.

Teknik Direktör Sumudica sosyal medya hesabından mesaj yayımlamaya devam ediyor. Transferlerle ilgili açıklamada bulunan Sumudica: ' 6-7 oyuncuyla anlaşacağız, en az 5'i yabancı olacak. 3 tanesi gelmeyi kabul etti ve Ocak ayının başında tedavilerinin ardından bizimle çalışmaya başlayacaklar. Hepsi ısrar ettiğim oyuncular, seviyemizi yükseltecek oyuncular. Ben sözümün eriyim ve Malatyaspor'un bu sezon düşmeyeceğine dair sözümü tutacağım.  Herşey gönlünce olsun!" ' açıklamasında bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.