ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sumudica: Konyaspor'u çok iyi analiz ettik

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, deplasmandan altın değerinde 1 puan aldıklarını belirterek çıkışa geçeceklerini söyledi. 

07 Aralık 2021 05:56
Sumudica: Konyaspor'u çok iyi analiz ettik

Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Konyaspor'un evinde çok iyi oynadıklarını belirterek "Rakibimiz yenilmiyordu, taktik olarak onları iyi kapattık, hiç bir şans vermedik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Konyaspor'a iyi hazırlanmıştık, hafta içi yaptığımız hazırlıkları bire bir uyguladılar. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Galatasaray ve bu maçta da gol yemedik. Bir alt lige düşmeme mücadelesi veren ve baskı altında bir takım için alınan puanlar ve gol yememek çok önemli. İyi yoldayız ve dah ada iyi olacağız. Ocak ayından itibaren Yeni Malatyaspor'un başka bir yüzünü göreceksiniz. Enaz 6-7 transfer yapacağız. Sahip olduğum oyunculardan çok mutluyum. Bugün altın değerinde bir puan aldık ve çok mutluyum" dedi. 

Yeni Malatyaspor'un savunma ağırlıklı oyun tercihine ilişkin bir soruyu da cevaplayan Yeni Malatyaspor Teknik direktörü Sumudica, "Ben öyle düşünmüyorum o sizin görüşünüz. Benim takımım çok iyi oynadı, iyi mücadele etti ve bir puanı aldı. Bazen bir puanla küme düşmezsiniz bazen de şampiyon olursunuz. Gel seni Malatya'ya davet ediyorum. Takımla beraber antrenman yapmanızı istiyorum, 10 oyuncum 20 yaşın altında. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu değişikliği yapıyor? Dar bir kadromuz var ve genişletmek içinde Ocak ayını bekliyoruz, siz futbolu daha fazla öğrenmelisiniz" diye cevap verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.