ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhanlılar Derneği Başkanlığına Vahap Uzunoğlu Seçildi

Ankara'da faaliyet gösteren Hekimhanlılar Derneği Başkanlığına Vahap Uzunoğlu seçildi.  

01 Aralık 2021 00:56
Hekimhanlılar Derneği Başkanlığına Vahap Uzunoğlu Seçildi

Ankara'da bulunan Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 17. Genel Kurulu yapıldı. Derneğin başkanlığını Vahap Uzunoğlu üstlendi.
Kumrular Caddesi 4/7 Çankaya, Ankara adresinde bulunan Hekimhanlılar Lokalinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Cebrail Yıldız, yazmanlıklarını Mehmet Özhan ve Cabbar Mutlu yaptı. Yönetim ve denetim kurulu raporları onaylandıktan sonra tek liste ile seçime gidildi. Yeni yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile seçildi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri:
Başkan: Vahap Uzunoğlu
Başkan Yardımcısı: Turabi Karadağ
Yazman: Süleyman Özerol
Sayman: Cebrail Yıldız
Üyeler: İsmail Adıgüzel, Hakkı Adıgüzel, Ertuğrul Çakmak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Cengiz Otlu
Doğan Çavdar
Mehmet Avşar
Mehmet Özkul
Cumali Yurtçu
Selami Çavdar
Hasan Alıcı

Denetim Kurulu Asıl Üyeler:
Aliseydi Millioğulları
Mehmet Özhan
Sohbet Özhan

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Ahmet Eraslan
Mehmet Akkaya
Cabbar Mutlu

Aday olmayan önceki Yönetim Kurulu başkanı Celal Karadağ, yeni yönetime başarılar diledi.  Karadağ “Ankara’da bulunan Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığı görevini Vahap Uzunoğlu arkadaşıma ve yönetim kuruluna seçilen diğer arkadaşlara devrettik. Başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi istiyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Uzunoğlu: “Hekimhanlı Öğrencilere Burs Verme Öncelikli Düşüncemiz”

Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Uzunoğlu da konuşmasında şunları söyledi:
“Celal başkanımın şahsında derneğimize emeği geçen eski başkanlarımızdan Hasan Alıcı beyefendiye, kırk yıldır derneğimize hizmet eden İsmail Adıgüzel beyefendiye, Hekimhan’ımızı ve derneğimizi Ankara'da temsil eden eski başkanlarımıza, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine derneğimize gönüllü katkı sunan tüm hemşerilerimize ve kişilere teşekkür ederim. Hizmeti geçen herkesi saygı ve şükranla anıyorum.  Bizden her türlü katkılarını esirgemeyen ve de esirgemeyeceğini belirten Sayın Celal Karadağ başkanımıza tekrar teşekkürler. Hemşerilerimizin bir araya getirme, birlikteliği ve dayanışmayı sağlama, üye saygılarımızı arttırma, toplumsal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirme konularında yapacağımız çalışmaların yanında olanaklar ölçüsünde Ankara'da öğrenim gören Hekimhanlı yükseköğrenim öğrencilerine hayırseverlerle burs vermeyi sağlama öncelikli çalışmalarımız arasındadır." diye konuştu.
     

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.