ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Öğrenciler Ulaşım Sorununa Çözüm İstiyor

Malatya Eşref Bitlis Öğrenci Yurdu'nda kalan ve Turgut Özal Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, ulaşımı tek otobüsle yaptıklarını belirterek "Üniversiteye tek otobüsle tıka-basa gidiyoruz. Büyükşehir MOTAŞ yetkililerinden sorunumuza çözüm istiyoruz" dediler.  

23 Kasım 2021 09:40
Öğrenciler Ulaşım Sorununa Çözüm İstiyor

Malatya Eşref Bitlis Öğrenci yurdu ile Turgut Özal Üniversitesi arasında hizmet veren otobüsün tek olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren öğrenciler; “Eşref Bitlis yurdunda konaklayan ve Turgut Özal Üniversitesinde okuyan biz öğrenciler yaklaşık 40 dakika süren yolculuğumuz için MOTAŞ’a ait Hasırcılar otobüsü 253 ve 255 numaralı otobüsü kullanıyoruz. Otobüs her sabah saat 07.30 da geliyor 7.45 de hareket ediyor. Sabah bu otobüse yetiştik yetiştik, yetişemezsek üniversiteye gitmek için iki ayrı otobüse binmemiz gerekiyor. Bu bizim için çok büyük bir külfet olmakta. O nedenle erken saatte dersi olanda olmayanda sabah bu güzergahta çalışan bu otobüse binmekte haliyle oldukça sıkışıklık yaşanmakta. Pandemi sürecinde oldukça tehlikeli bir yolculuk yapıyoruz. Saat 11:00’de dersi olan öğrenci de bu otobüse binmekte üniversite bahçesinde boşu boşuna bekliyor. Bu konuda Malatya Büyükşehir Belediye başkanımız’dan destek bekliyor, Eşref Bitlis öğrenci yurdu ile Turgut Özal Üniversitesi arasında sabahları otobüs sayısının artırılmasını istiyoruz” şeklinde taleplerini dile getirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.