ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya’da Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Malatya’da Polis uygulamalarında uyuşturucu madde ele geçirilirken, hırsızlık olaylarının failleri de yakalandı.  

18 Kasım 2021 12:17
Malatya’da Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince mahalle bazlı, şok ve sabit yol uygulamasında; 102 şahsın ve 48 aracın sorgusu yapılarak, 6.22 gr. Metanfetamin, 20 gr. Esrar, 222 adet uyuşturucu hap, 1 adet tabanca, 1 tane çalıntı motosiklet ele geçirildi ve aranan bir kişi de yakalandı.

BİLEZİK ÇALAN ŞAHIS BELİRLENDİ

Turgut Özal Tıp Fakültesinde meydana gelen 25 gr. ağırlığında bileziğin çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan kamera araştırmasında şüpheli tespit edildi. Yakalanan şahıs Adli mercilerce tutuklandı.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Hacı Abdi Mahallesinde meydana gelen çalıntı motosiklet olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olayın şüphelileri tespit edilerek bahse konu motosiklet ile birlikte yakalanmış, adli mercilere çıkarılan bir şahıs tutuklanmış, yaşı küçük şahıs ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

SOKAK KEDİSİ TEDAVİ EDİLİYOR

İnönü Caddesinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan sokak kedisi Malatya Veteriner Kliniğine götürülerek tedavi altına alınırken, kediye çarpan araçla ilgili tespit çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.