ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Behçet Oktay Hekimhan'da mezarı başında anıldı

Özel Hareket Daire Başkanı iken Ankara Dikmen’de başından vurulmuş olarak bulunan Behçet Oktay, ölümünün 11. Yılında memleketi Hekimhan ilçesinde mezarı başında anıldı. 

25 Şubat 2020 18:03
Behçet Oktay Hekimhan'da mezarı başında anıldı

Ankara’nın Dikmen ilçesinde 25 Şubat 2009 günü gece saat 01.30 sıralarında başından vurulmuş olarak bulunan ve dosyası intihar olarak kapatılan eski Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay, ölümünün 11. yılında memleketi Hekimhan ilçesinde mezarı başında yapılan anma törenine, Behçet Oktay’ın kardeşleri Nezihi, Şule ve Zeynep Oktay ile yakınlarının katıldığı törene MalatyaEmniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ile emniyet yetkilileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğ katıldı. Merhum Oktay’ın mezarına çiçek konularak saygı duruşunda bulunuldu. Rahmetli Behçet Oktay, bugün Malatya şehir merkezinde düzenlenecek bir törenle de anılacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.