ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 'Huzur' Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptığı huzur operasyonunda uyuşturucu madde ele geçirilirken aranan şahıslarda yakalandı.  

19 Ekim 2021 15:05
Malatya'da 'Huzur' Operasyonu

Malatya Emnişyet Müdürlüğünen yapılan açıklamada "Kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda; toplam 210 gr uyuşturucu madde, toplam 36 adet uyuşturucu hap, 3 tabanca, 4 adet tüfek, 1 kurusıkı, çok sayıda fişek/kartuş ve 1 kesici alet ele geçirilmiş, bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa 5326 sayılı kabahatler kanununa muhalefetten idari işlem yapılmış, şase sorgusu yapılan plakasız bir motosikletin hurdaya ayrıldığı tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır. Ayrıca 18/10/2021 günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince İl merkezinde yapılan şok ve sabit uygulamalarda; 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve çok sayıda fişek ile 105 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiş, Adam Öldürmeye Teşebbüs, Silahlı Tehdit, İkamet Kurşunlama suçuna karışan 2 şüpheli şahıs ile İlimiz genelinde 2 farklı inşaattan kablo hırsızlığının şüphelisi 2 şahıs yakalanmış ve bu 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.