ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TSYD'den MGC'ne Ziyaret

TSYD Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan ve TSYD Sivas Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile TSYD Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. 

22 Eylul 2021 14:01
TSYD'den MGC'ne Ziyaret

Oynanacak olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Sivasspor maçı için ilimize gelen TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz, TSYD Sivas Şubesi Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ateş ile Abdullah Yiğit, Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Malatya Temsilciliğini ziyaret ettiler.

TSYD Olarak Sivas ve Malatya’daki pandemi kurallarının tartışıldığı ziyarette, spor alanında görev yapan basın mensuplarının sıkıntıları ve neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunuldu.  TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan “TSYD olarak Malatya’nın şube olması için her türlü desteği veriyoruz. Malatya Şube olarak daha önemli hizmetler verecektir.  Malatya  Temsilcilik olmasına rağmen önemli hizmetler vermeyi başarmıştır” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara Malatya Kayısısı hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.