ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan'da İş Araçlarını Ateşe verdiler

Malatya’nın Hekimhan ilçesi Salıcık Mahallesinde Alçı taşı maden firmasına ait ait kepçe, kamyon ve konteynırlar gece saatlerinde meçhul kişilerce kundaklanarak ateşe verildi. 

19 Eylul 2021 10:32
Hekimhan'da İş Araçlarını Ateşe verdiler

Edinilen bilgiye göre, Hekimhan ilçesi Salıcık Mahallesinde  Alçı taşı üreten Maden Şirketine ait şantiyede bulunan üç paletli iş makinası, bir kamyon ve bir konteynırın ateşe verildiği haber alındı. Sabaha karşı bölgeden yükselen dumanları gören Mahalle sakinleri olayı Jandarma ekiplerine bildirirken bölgeye sevk edilen ekipler kundaklama olayıyla ilgili inceleme başlattı. Olaya çok yönlü olarak el koyan güvenlik güçleri sabotajda bulunan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışmalarıa başladı. Olay Hekimhan'da üzüntü ile karşılanırken iş araçlarının büyük hasar gördüğü bildirildi. 

Haber: 44Hekimhanlılar Grubu- SÖZ Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.