ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dekandan Gazeteciler Cemıyetine Ziyaret

Dekandan Gazeteciler Cemıyetine Ziyaret  

07 Ocak 2020 23:22
Dekandan Gazeteciler Cemıyetine Ziyaret

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cemal Gündoğdu ve Spor Yoneticiliği Bölümü Başkanı Hülya Bektaş Bingöl Malatya Gazeteciler Cemiyeti  ve TSYD Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Inönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cemal Gündoğdu, bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü Fakültede eğitimin yanısıra farkındalık yaratacak etkinlikler yaptıklarını belirterek “Cemiyetimiz ve TSYD Temsilciligimizi ziyaret etmeye geldik. Her zaman desteklerini gördük, teşekkür ediyoruz. Yeni yıl da yeni etkinlikler yapmak istiyoruz. Malatya’ da spor konusunda yapılacak etkinlikleri de destekliyoruz” dedi.

MGC Başkanı ve TSYD İl Temsilcisi Vahap Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Spor Bilimleri Fakültemiz bölgemizin gözbebeğidir. Bin 200 öğrenci eğitim görüyor. Bunların istihdamı için yasal düzenlemeler yapılmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.