ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Kaptan Adem'i Sağlama Aldı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gverek, Galatasaray'dan vazgeçerek Yeni Malatyaspor'a gelen Adem Büyük ile 2024 Yılına kadar sözleşme yeniledi. 

11 Eylul 2021 17:51
Yeni Malatyaspor Kaptan Adem'i Sağlama Aldı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş maçı için İstanbul'a gelen Kaptan Ademn Büyük ile görüşerek sözleşme yenileme kararı aldı. Transfer teklifleri almasın arağmen Malatya'da kalmayı tercih eden Adem Büyük'ün 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatıldı. Kaptan Adem Büyük'ü istemediği sürece bırakmak niyetinde olmayan Başkan Gevrek "Kaptanımızla sözleşme yeniledik. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, asil formamız altında başarılarla dolu maçlar diliyorum. Kaptan Adem Malatyalıların gönlünde taht kurmuş çok değerli bir futbolkcumuzdur. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük'te Yeni Malatyaspor ile seve seve sözleşme yenilediğini belirterek takımın başarısı için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.