ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Mounir Chouiar Yeni Malatyaspor'da

Fransa'nın Dijon Kulübünde oynayan 22 yaşındaki hücum oyuncusu Mounir Chouiar, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Santrafor Walter Bwalya ise Çarşamba günü imza için geliyor. 

06 Eylul 2021 18:28
Mounir Chouiar Yeni Malatyaspor'da

Süper Lig 'de transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Mounir Chouiar'ı kadrosuna kattı. Yeni Malatyaspor kulübü Başkanı Adil Gevrek 22 yaşındaki hücum oyuncusunun kulübü Dijon ile anlaşma sağladı. Fransa'nın Dijon, Chouiar'ın sözleşmesini 2023'e kadar uzatmak adına oyuncuyla anlaşma sağlayıp futbolcuyu bir yıllığına kiraladı. Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan futbolcu ile ilgili transferin Yeni Malatyaspor tarafından paylaşılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Dijon ile 24 maça çıkan Chouiar, 2 asist yapmıştı. Yeni Malatyaspor, Ndong sonrasında bir başka Dijon oyuncusunu da bu transferle birlikte kiralamış oldu. 

Walter Bwalya Çarşamba Günü İmzalayacak

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta anlaşmaya vardığı Walter Bwalya'nın Çarşamba günü İstanbul'da olacağı ve sözleşme imzalayacağı öğrenildi.  Yeni Malatyaspor 26 yaşındaki santrafor ile satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardığı ve sözleşme imzalayacağı belirtildi. .

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.