ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

‘YEŞİLYURT ZAFER KOŞUSU’NU KAZANDILAR

Yeşilyurt Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu İl Temsilciliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Yeşilyurt Zafer Koşusunu, bayanlarda Dilek Öztürk birinci olurken erkeklerde de Hüseyin Can birinci oldu.  

30 Ağustos 2021 11:49
‘YEŞİLYURT ZAFER KOŞUSU’NU KAZANDILAR

Millet Bahçesinde startı verilip, Beylerderesi göleti etrafı, Abdulhamit Han Köprüsü çevresi, Yakınca mahallesi ve Turgut Özal Viyadüğündeki toplam 9 km’lik parkurda gerçekleşen koşular sırasında sporcular kıyasıya bir rekabete girdiler. Renkli ve çekişmeli anlara sahne olan koşunun ardından bayanlarda Dilek Öztürk birinci, Selma Çakmak ikinci, Gizem Nur Keskin üçüncü, Hasibe Demir dördüncü, Pınar Demir ise beşinci oldu. Erkeklerde ise birinci Hüseyin Can, ikinci Ömer Alkanoğlu, üçüncü Ahmet Alkanoğlu, dördüncü Sebih Bahar, beşinci ise Cengiz Karaduman oldu. Dereceye giren sporculara protokol üyeleri tarafından madalya ve para ödüllerinin yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde Beylerderesi Millet Bahçesinde gerçekleşen Yeşilyurt Zafer Koşusuna etkinliğine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Yeşilyurt İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül, Atletizm İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer, Sivil Toplum ve Meslek Örgütleri Başkanları, sporcular ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra programın açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan ettikleri 2021 yılındaki sportif etkinlikleri Yeşilyurt Zafer Koşusuyla taçlandırdıklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.